Bröllop i hårdrocksstil

Ett bröllop ska självklart representera den man är, fullt ut. Dagen då man gifter sig är trots allt en av de viktigaste dagarna i hela ens liv och det är viktigt att man kan se tillbaka på minnet och känna att bröllopet verkligen blev lyckat, sant och unikt. För vissa hårdrocksfans kan det verkligen inte kännas rätt att ha på sig helvita kläder och genomföra vigseln i kyrkan, men det behöver man ju faktiskt inte göra. Det går lika bra att gifta sig i sin vanliga stil, det vill säga hårdrocksstilen. Ett bröllop med tema är faktiskt riktigt kul, både för bröllopsparet och för bröllopsgästerna.

Skapa ett riktigt hårt tema

Ett hårdrockstema skapar ni lätt genom att välja ut detaljer som ni känner är viktiga samt representerar er. Vilken musik ska ni t.ex. spela, både under vigseln och under den efterföljande festen? Hur vill ni att dekorationerna ska se ut och finns det kanske någon riktigt unik lokal som ni kan hyra för festen? Någonting annat som måste planeras är vad ni ska ha för bröllopskläder. Det finns många olika hårdrocksklänningar, fracker och andra plagg som kanske inte direkt är förknippade med bröllop men med ett hårdrockstema blir det jättehäftigt. För lite mer inspiration om hur ert alternativa bröllop kan läggas upp, läs till exempel om dessa två hårdrockare som gifte sig nakna. Galet, men det blir nog definitivt ett minne för livet och är absolut unikt samt mycket vågat.

Gifta sig på festival

Många hårdrocksfans väljer att gifta sig under metal- eller hårdrocksfestivaler, som till exempel på Sweden Rock. Det är en riktigt häftig upplevelse, eftersom man då får möjlighet att gifta sig till livemusiken från världens största hårdrocksband. Om detta är ett alternativ för er ska ni boka genom Sölvesborgs kommun, men var ute i god tid för det brukar vara mycket populärt och platserna fylls upp fort. Köp utrustning, kläder och annat från outletsverige.se och ge er själva en riktigt trevlig festivalvistelse, toppat med ett bröllop utöver det vanliga. Om ni hellre vill vara på hemmaplan och gifta er kanske ni kan arrangera bröllopet utomhus, på ett vackert fält eller i en skog? Eller varför inte passa på att ha vigseln i en kyrka med gotisk stil? Det blir nämligen en väldigt bra bakgrund till ett hårdrockstema.

Leave a Reply

mts_schema